x

VIDEO: Radiohead-medlemmers nye band har givet deres første liveoptræden

VIDEO: Radiohead-medlemmers nye band har givet deres første liveoptræden

Medlemmer af Radiohead og Sons of Kemet har lavet sideprojektet The Smiles, som så dagens lys i lørdags

Da den engelske Glastonbury Festival i slutningen af januar meldte ud, at festivalen desværre heller ikke ville finde sted i 2021, annoncerede arrangørerne i stedet Live at Worthy Farm ‒ en fem-timers eksklusiv livestream-koncert, der fandt sted i lørdags den 22. maj. Til eventet gav det nyetablerede band The Smile sin debutkoncert

Gruppen er udgjort af Radiohead-guitaristen med mere Jonny Greenwood på guitar, bas og keyboard, Radiohead-forsangeren Thom Yorke, der spiller guitar, bas, keyboard og synger, og Sons of Kemet-trommeslageren Tom Skinner på trommer og percussion. Til Live at Worthy Farms-koncerten spillede Yorke og Greenwood guitar, bas, klaver og synthesizer.

Koncerten var blevet filmet i hemmelighed tidligere i sidste uge, og det blev først annonceret, at den ville blive vist som en del af koncerten, få timer inden eventet startede. Bandet spillede otte sange til deres debutoptræden, og sætlisten kan ses lige her: 

“Mine damer og herrer, vi hedder The Smile”, forklarede Yorke under bandets optræden: “Ikke smil som i ‘aaah!’, mere smilet på den fyr, der lyver for dig hver dag”. Se et klip fra The Smiles debutoptræden lige her:

LÆS OGSÅ: Britiske musikere frygter for fremtidige Europa-tours efter Brexit 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA