Nyhed

Nu kommer Xbox som køleskab

GAFFA.dk - alt om musik

Microsoft har lige annonceret, at de senere på året vil sende et køleskab på gaden, og at det vil minde en hel del om deres spillekonsol, Xbox Series X

Hvad der startede som en vittighed – et meme på internettet – er nu blevet til virkelighed. Microsoft har lige annonceret, at de vil begynde salget af "verdens mest kraftfulde mini-køleskab" i den kommende julesæson.

Det hele startede ellers som et såkaldt meme tilbage i december 2019, hvor der var nogle, der mente, at Xbox Series X lignede et køleskab – for dem der ikke lige husker det, så var det der, hvor Microsoft oprindeligt lancerede deres nyeste spillekonsol.


Udover at den firkantede konsol kunne ligne et køleskab, så mente folk også, at drevet godt kunne minde om håndtaget på køleskabsdøren, og hermed var memet født.

Det var absolut ikke noget, Microsoft var kede af, faktisk brugte de selv memet aktivt i deres kampagner, og i forbindelse med en konkurrence fik de fremstillet et køleskab, der til forveksling lignede Xbox Series X.

I forbindelse med en konkurrence, hvor Xbox og Skittles var i finalen om den bedste kampagne på sociale medier, lovede Microsofft, at hvis de vandt, ville de sætte produktionen af et Xbox-køleskab i gang.


Xbox vandt, lige præcist, over Skittles, og Microsoft stod ved deres ord. Derfor kommer der så nu et (mini) køleskab på markedet, der til forveksling ligner en spillekonsol.

Om det også vil komme til Europa, har Microsoft ikke meldt noget ud om endnu, men hvis de alligevel sætter det i produktion, så skulle det undre, om de ikke også sender det over til os.

LÆS OGSÅ: Mobil med 5G behøver ikke være dyr


ANNONCE