x

Billetsalget til Uhørt Festival 2021 er åbnet

Billetsalget til Uhørt Festival 2021 er åbnet

Billedet: FVN på UHØRT Festival 2020

Det er nu muligt at købe billet til arrangementet, der efter den seneste genåbningsplan har fået grønt lys til at præsentere den allernyeste musik, der kommer til at præge landets musikscene de kommende år

UHØRT Festival annoncerer, at årets arrangement bliver afviklet over tre dage fra den 19.-21. august, i og omkring Cph Skatepark/KPH Volume på Enghavevej i København, og billetsalget er nu sat i gang. Arrangementet tiltrækker normalt omkring 2.000 deltagere og byder i år på cirka 40 nye, danske navne. 

"Vi har totalt optur over, at vi igen kan afholde årets UHØRT Festival og give landets allernyeste navne chancen for at give den gas på scenerne. Dét fortjener de i dén grad. Stik imod alle forventninger lykkedes det jo for os at afholde UHØRT Festival i 2020, og vi er nu klar til at lave en endnu bedre festival i 2021, hvor man som publikum endda får lov til at stå op til koncerterne”, udtaler festivalchef og booker Jesper Krüger og tilføjer:

“Sidste år kunne vi melde udsolgt flere uger inden festivalen, og vi håber naturligvis på den samme overvældende opbakning igen i år. Til gengæld lover vi så at stille med et ultrastærkt line-up med 42 nye danske navne og en fed festivalstemning alle tre dage i august”.

Programmet vil blive offentliggjort i midten af august og kan til den tid findes på UHØRT.dk

Grundet uvished om det endelige publikumsantal i august, bliver der indtil videre kun solgt éndags-billetter.

Billetter til UHØRT Festival 2021 kan købes lige her


LÆS OGSÅ: Koncertrække i Frederiksberg Have med store navne – se programmet her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA