Nyhed

VIDEO: Psykedelisk firmafest i Benjamin Havs nye musikvideo

GAFFA.dk - Alt om musik

En marcipanovertrukket kage får sat gevaldigt gang i festen i den nye musikvideo

Benjamin Hav har i dag udgivet en musikvideo til singlen “Hurra”, der er gæstet af Emil Kruse og PindVideoen er instrueret af Bertil Vorre og er én lang fejring med flag, kage og dans.

Hurra'et er både en fejring af vores allesammens nylige frihed fra mundbind og restriktioner og en hyldest til det danske herrelandshold, der har gjort et solidt stykke arbejde i EM-turneringen indtil videre. Som en ekstra, sjov detalje er landsholdstræneren Kasper Hjulmands onkel ‒ og første fodboldtræner ‒ med i videoen, iført cowboyhat. Det er i hvert fald, hvad man kan læse i pressemeddelelsen fra Benjamin Hav, der dog er kendt for at være fuld af røverhistorier.


LÆS OGSÅ: BENJAMIN HAV-INTERVIEW: Et alvorligt legebarn på egne ben 

”Nummeret og videoen er en fejring af den frihed, vi netop er blevet overmandet af: Ingen mundbind, ingen afspritning af fingrene efter berøring af 'klovnens penis' osv. osv. Frihed er en grumrian af en følelse. Frihed er friheden til at være låst eller råbe 'nej tak' når herremandens pølse-kvintet forvildet finder vej til de inderste syninger i de uvaskede JBS-kopier", udtaler Benjamin Hav.

“Hurra” er den anden single fra hans tredje soloalbum Tesla, der udkom i marts. Den første af slagsen var  "Den Dejligste Boy", der udkom i februar. Efter at have været en del af den succesfulde duo Benal gik Hav solo i 2019, og sidste år udgav han hele to studiealbum.


Se musikvideoen til “Hurra” lige her:

Artiklen fortsætter efter videoen


 

Hav drager desuden på Danmarksturné til efteråret, hvor han vil være akkompagneret af syvmandsorkestret Familien. Billetter til hans kommende Danmarksturné kan findes lige her.

Se alle spilledatoerne her: 


14. oktober ‒ Fermaten, Herning

15. oktober ‒ Posten, Odense

16. oktober ‒ Godset, Kolding


28. oktober ‒ Store Vega, København (udsolgt)

29. oktober ‒ Train, Aarhus (udsolgt)

30. oktober ‒ Train, Aarhus (ekstra)


26. november ‒ Gimle, Roskilde (få billetter tilbage)

27. november ‒ Store Vega, København (udsolgt)

4. december ‒ Skråen, Aalborg 


27. december ‒ Store Vega, København (ekstra)

ANNONCE