Nyhed

VIDEOPREMIERE: Rebecca Lou er angrebslysten på "The Destroyer"

GAFFA.dk – alt om musik

"The Destroyer" er endnu en forløber for albummet Heavy Metal Feelings

Rebecca Lou har netop udgivet en ny single og video, "The Detroyer". Den iørefaldende sang viser Rebecca Lou fra en lidt mere elektronisk side end tidligere, og rocken er ligesom på forgængeren "Lovesick", der var P3's Uundgåelige, tonet en smule ned, men energiniveauet er stadig højt.

I videoen ser man Rebecca Lou og to veninder fra en ganske angrebslysten side, hvor de kaster sig over bilvrag med skriggrønne baseballbats. Se selv med nedenfor.


Rebecca Lou, der tidligere var et band, men nu er et soloprojekt, giver den 27. oktober sin første fuldlængde-headlinerkoncert siden efteråret 2019. Det bliver i Vega, og samme dag udsender hun sit andet fuldlængdealbum, Heavy Metal Feelings.

Det kommende album Heavy Metal Feelings viser, trods titlen, Rebecca Lou fra en både mere sårbar og poppet side, end man tidligere har hørt hende, om end rocken stadig er i hendes univers. Rebecca Lou fortæller:

"Jeg elsker den gode melodi, jeg elsker festligheden, det storladne og glæden i pop. Det er noget af det, popmusikken kan for mig. Jeg plejer at sige, at når jeg er i dårligt humør, så hører jeg pop. Når jeg er i godt humør, så hører jeg hardcore heavy metal. Popmusik for mig er en lille lykkepille".


GAFFAs anmelder var glad for Rebecca Lous debutalbum, Bleed fra 2019.

LÆS OGSÅ: Flænsende og følsom fuldlængdedebut

Rebecca Lou kan også opleves på årets Spot Festival, der finder sted 16.-17. september i Aarhus.


Hun er desuden på turné i Storbritannien i november:

11-Nov-2021 - Bristol, Louisiana, UK
12-Nov-2021 - Birmingham, The Victoria, UK
13-Nov-2021 - London, The Waiting Room, UK
14-Nov-2021 - Nottingham, The Chameleon, UK
15-Nov-2021 - Manchester Gullivers, UK
16-Nov-2021 - Glasgow Poetry Club, UK
17-Nov-2021 - Newcastle Head of Steam, UK

Se videoen til "The Destroyer":


ANNONCE