x

Carpark Festival klar med musik- og kunstprogrammet

Carpark Festival klar med musik- og kunstprogrammet

Blandt andre Brimheim, Reveal Party og PRISMA kan opleves på Frederiksberg-festivalen

Efter et års ufrivillig corona-pause er vækstlagsfestivalen Carpark Festival under Bispeengbuen på Frederiksberg tilbage den 30. og 31. juli med 18 musikalske optrædener og fem visuelle kunstnere.

Musikprogrammet består i år af Brimheim (billedet), Reveal Party, Camelo, PRISMA, Marcus.wav, Cleo, Niko Blonde, MALU, mp.oxford, BBYBITES, USSEL, Andreas Kruse, Magnus Tempels, Luca Stereo, Yör, Uden Ord, carrie white og Pari Penn.

Brimheim og Reveal Party er aktuelle på Roskilde Festivals "Summer Days"-koncertrække, Marcus.wav er nybagt vinder af KarriereKanonen, og Prisma har for nylig fået seks GAFFA-stjerner for ep'en Inside Out, for at fremhæve nogle af de optrædende. 

LÆS OGSÅ: Sublime søstre omfavner storheden

I 2020 skulle Carpark Festival have afholdt sin syvende festival, men ligesom de fleste andre sommerarrangementer blev festivalen, der normalt tiltrækker cirka 4000 personer, aflyst.

Nedlukningsperioden gav dog mulighed for at tænke i fornyelse og udvikling, og i år springer Carpark Festival ud som en både musik- og kunstfestival.

På to store scener og 4.000 kvadratmeter forvandler Carpark Festival undersiden af Bispeengbuens ofte udskældte motorvejsbro til et kunstnerisk og kulturelt samlingspunkt over to dage i juli.

Kunstprogrammet består af Rune Lak, Amanda Vesthardt, Poesiens Bus, Sofie Melles og Rikke Bogetoft

Musikleder Mikkel Glenstrup udtaler følgende:

"Carpark Festival har gennem alle årene bestræbt sig på at præsentere noget af det allerbedste musik fra det musikalske vækstlag, og intet har ændret sig her. Vi er enormt stolte af vores program og glæder os til at præsentere vores 18 musikalske indslag på nogle helt nye og forbedrede scener på Carpark Festival 2021."

Kunstleder Frederik Tullberg udtaler følgende:

"Carpark Festivals gæster skal udfordres på mere end én måde, og vi vil frem for alt gerne arbejde for, at unge kunstnere af alle former i højere grad kan få sceneplads. Vi har en ambition om at trække kunsten ud af institutionerne og udstillingshallerne og ind i et udendørs-men-inkluderende miljø, hvor Carpark Festival skal være en platform til at inspirere og udfordre det brede publikum."

Dette års festival vil, ligesom resten af landets kulturliv, være pålagt restriktioner, hvad angår deltagerantal. Derfor forventer Carpark Festival mellem 500 og 1000 mennesker per dag.

LÆS OGSÅ: OPDATERET OVERBLIK: Disse festivaler og musikevents kan du opleve denne sommer

Billetsalget er i gang på billetto.dk

Varm op med Brimheims "Call It What You Want":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA