Nyhed

Samsung udskyder lanceringen af ny smartphone

GAFFA.dk - alt om musik

Det har længe været ventet, at Samsung ville lancere deres S21 FE i næste måned. Men alt tyder på, at vi kommer til at vente et par måneder med at se den prisvenlige model

Et par gange om året afholder Samsung en større lancering, hvor de løfter sløret for deres nyeste og mest spændende lanceringer. Det har længe været ventet, at de skulle lancere en prisvenlig version af deres flagskibsmodel, Samsung Galaxy S21, på deres globale lancering d. 11. august. Men mange rygter og små detaljer indikerer, at det ikke er tilfældet.

En af de første ting, der tyder på, at det er en anden model, der bliver lanceret er, at navnet på næste måneds lancering er: Samsung Unpacked: Get Ready to Unfold. Det navn peger på, at Samsung er på vej med efterfølgeren til deres foldbare smartphone, Galaxy Z Fold.


En anden ting er, at onlinemediet, LetsGoDigital, hævder at have set officielle dokumenter, der siger, at Samsung ikke kommer til at lancere S21 FE til augustpræsentationen.

Det hænger fint i tråd med andre rygter, der ligeledes hævder, at Samsung har måttet skyde lanceringen af deres prisvenlige smartphone. Årsagen skal blandt andet findes i den globale chipmangel, der påvirker alle produkter, der indeholder chips, blandt andet PlayStation 5, Xbox Series X og Tesla-biler, mener onlinemediet T3.

I stedet for S21 FE skulle Samsung i stedet lancere deres nye foldbare mobiler, Galaxy Z Flip 3 og Galaxy Z Fold 3. Når disse modeller ikke umiddelbart ser ud til at være ramt af chipmanglen, skyldes det angiveligt to ting, dels at disse modeller har været i produktion gennem længere tid, og derfor har det været muligt for Samsung at sikre de nødvendige chips, dels at foldbare modeller ikke sælger nær så godt som traditionelle modeller, og derfor skal der ikke bruges nær så mange chips.


Udover de nye foldbare modeller skulle Samsung også sende deres nye smartwatch og trådløse headset på gaden.

LÆS OGSÅ: Smartphone-producent vil levere højkvalitetslyd i headset

ANNONCE