Nyhed

Samsung på vej med flere foldbare smartphones

GAFFA.dk – alt om musik

Om ganske få dage lancerer den koreanske teknologi-gigant flere nye produkter, ikke mindst to nye foldbare smartphones – men vi kommer til at vente lidt endnu på en nye Note

Flere gange om året afholder Samsung en lanceringsevent for nogle af deres største teknologi-nyheder, og den 11. august afholder de endnu en af slagsen. Ofte forsøger koreanerne at holde det temmelig hemmeligt, hvad vi kommer til at se, men denne gang har vi en god fornemmelse for, hvad vi kommer til at se, ikke mindst fordi Samsung selv har været ude og fortælle om det i en blogpost sidste måned.

En af de mest spændende ting er to nye foldbare smartphones, en nye Z Flip og en Z Fold. Specielt den første er ret spændende, for det er en såkaldt klap-telefon, og de af os, der er gamle nok, husker de første Moto Razr-mobiler, der klappede sammen på midten, det er den type mobil, vi nu kommer til at se som foldbar, hvilket virker meget interessant.


Den anden, Z Fold, er mere en tablet forklædt som en smartphone. Eller en smartphone på 6,2”, du kan åbne, så den forvandler sig til en lille tablet på 7,6”.

Når det så kommer til indholdet af de nye mobiler, er der en række rygter på internettet, der fortæller om, hvad vi kan forvente af de nye foldbare mobiler.


Z Flip får antagelig vis en 1,9” udvendig skærm, og når du så åbner mobilen, dukker der en 6,7” indvendig skærm op. Onlinemediet Engadget.com fortæller også, at vi kan forvente at se en skærm, der har en opdateringshastighed på 120Hz, et dobbelt 12 megapixel kamera på bagsiden og et 10 megapixelkamera til selfies.

Z Fold 3 skulle komme til at minde meget om forrige model, hvor den får en 6,2” intern skærm og en 7,6” indvendig skærm. Rygterne forlyder, at der kommer et tredobbelt 12 megapixel kamera på bagsiden og to selfie-kameraer.

Begge mobiler skulle være vandtætte, men vi ved endnu ikke, om de også bliver støvtætte – noget, der har været ret svært at opnå på foldbare mobiler indtil videre.


En ting, som Samsung har bekræftet, er at begge mobiler vil understøtte Samsungs S-Pen, så du kan tegne direkte på skærmen, hvilket er noget, deres Note-mobiler ellers har været kendt for.

Herudover har Samsung allerede bekræftet, at der kommer et nye smartwatch, Galaxy Watch, der er fremstillet i samarbejde med Google. Vi skulle også komme til at se et nyt trådløst headset, men det er lidt mere usikkert.

LÆS OGSÅ: Skærmproducent klar med gaming-headset


ANNONCE