Nyhed

Nu kan alle få en mikrofon i studiekvalitet

GAFFA.dk - alt om musik

Alle, der streamer, ønsker god kvalitet i deres mikrofon, og nu er der lanceret en helt ny mikrofon til alle, der streamer. Producenten lover studiekvalitet og lav pris.

Det er det tyske gaming-brand, Roccat, der lige har lanceret den nye Torch Microphone i Danmark, og den kommer med ret store løfter og en imponerende lav pris.

En af de ting, som Roccat lover i pressemeddelelsen er, at Torch leverer "broadcast quality" lyd.


Mikrofonen skulle indeholde en række professionelle funktioner, herunder et dobbelt kondensatordesign, og så skulle den levere audio i 24-bit kvalitet.

Roccat har også designet mikrofonen, så den passer til standard shock mounts, og – fordi det er en gamingmikrofon – så leveres den med RGB-lys, så den kan lyse op på samme måde som gaming-tastatur og -mus.


Torch-mikrofonen har tre mønstre, den kan optage lyd gennem, cardioid, stereo og whisper. Den sidste er helt ny, men skulle være, når du ønsker at være helt stille, men stadig kunne høres – noget der kunne være aktuelt for gameren, eller streameren, der gerne vil understrege et budskab gennem at hviske.

Som skrevet før, er det en temmelig billig mikrofon, når alle løfterne tages i betragtning. Omkring 800 kroner er prisen, og hvis den lever op til alle løfterne, er det en meget rimelig pris.

LÆS OGSÅ: Nye gadgets skal give helt nye oplevelser


ANNONCE