Nyhed

GAFFA præsenterer ny kulturfestival i København

GAFFA.dk – alt om musik

Ny “cyklende kulturfestival” indtager København i næste uge, når KULTURETAPEN lanceres for første gang den 8.-12. september 

I næste uge afvikles vores nye kulturfestival Kulturetapen for første gang, fra onsdag den 8. til søndag den 12. september. Via spændende cykelruter, der er lavet helt særligt til lejligheden, er festivalen en oplagt mulighed for at tage vennerne under armen og opleve byen på alternativ vis. Arrangementet byder på fem dage med frisk luft, kulturoplevelser, god mad, livemusik med surprise-acts og festlige events i aftentimerne. 

TOUR START-event


Festivalen skydes i gang onsdag den 8. september kl 16:00-18:00 ved Lokomotivværkstedet i Sydhavnen, hvor der vil være taler og andre overraskelser. På tourstartsdagen byder vi blandt andet på friske forsyninger fra Tuborg Squash, goodiebags og afsluttende en økologisk langbordsmiddag i flotte omgivelser hos Banegården ‒ byens nye grønne oase. 

Unikke cykelruter hver dag

Resten af ugen kan deltagerne blandt andet nyde kunst, musik, flotte udsigter og lækker mad langs Kulturetapens cykelruter. Festivalaftenerne rundes af med øl, hygge og livemusik i Byhaven, Broens Gadekøkken, på Copenhagen Distillery og med et Final Party på Reffen om lørdagen. For de ekstra cykelglade vil der være events langs Amarminoen i flotte naturomgivelser om søndagen.


Det er gratis at cykle med

Tilmeld dig på Kulturetapen.dk og få adgang til alle festivalens fordele, gode tilbud og rabatter undervejs på cykelruterne. 

Kulturetapen er initieret af kultur-entrepreneur Sophie Hardinger (tidligere Wonderland Magazine og galleriet WAS) og skabt i samarbejde med GAFFA. 


Følg med på Facebook, hvor programmet og events opdateres løbende.

Se hele programmet og tilmeld dig på Kulturetapen.dk 

LÆS OGSÅ: REPORTAGE: GAFFA På Græs fortsatte festen i højt humør 

Kuturetapen præsenteres i samarbejde med: Tuborg Squash, Gazelle, Hungry og Ønskeskyen.

ANNONCE