Nyhed

Ny projektor vil være et underholdnings-center

GAFFA.dk - alt om musik

Hurtig streaming, god bas og masser af brugsscenarier er blot nogle af de løfter, en helt ny, bærbar, projektor kommer med

Normalt er en projektor en enhed, der blot sender et billede op på et lærred eller en væg. Men en helt ny projektor fra BenQ, GV30, hævder at være et underholdningscenter i en og samme enhed, og så er den endda bærbar.

De hævder selv, at det er verdens første bærbare projektor med 2.1-kanals højttalere, og at den understøtter hurtig trådløs streaming.


Den nye projektor er udviklet til folk, der ønsker at nyde underholdning og musik, både inde og ude, og derfor har BenQ udstyre deres nye projektor med Android TV-streaming og flerkanals Bluetooth-lyd.

Lydsystemet er et 2.1-kanals lydsystem med separate høj- og mellemdistance-drev, og BenQ har også udstyret projektoren med en dedikeret subwoofer, der ifølge BenQ skulle give en biograflignende oplevelse til film og serier.


GV30 er helt trådløs, og gennem den indbyggede Android TV er der adgang til Google Play, hvor du kan streame apps, film, programmer, sport og spil og ikke mindst musik.

Skærmen kan give et 135 graders projektionsvinkelområde, og der er indbygget autofokus, hvilket skulle gøre det let at placere den, uden at skulle kæmpe for at indstille billedet.

BenQ har ikke oplyst batterilevetiden, hvilket ellers er vigtigt for en bærbar projektor, men de hævder, at den er lang nok til, at du kan vise en "lang film på en opladning".


Ud over at streame til projektoren er der tilslutningsmuligheder til smarte enheder, bærbare computere, spillekonsoller, Blu-ray-afspillere og usb-stik.

Prisen er endnu ikke oplyst, men den skulle komme på markedet i løbet af september.

LÆS OGSÅ: Nu blinker lyset i takt med musikken fra Spotify


ANNONCE