x

Masser af hestekræfter til de kreative

Masser af hestekræfter til de kreative

To nye laptops lover masser af overskud og ydelse til de kreative

Det er Asus, der lige har sendt to nye laptops på markedet, udviklet og rettet direkte mod kreative, der arbejder med både lyd og billeder. For at imødekomme dem har de blandt andet udstyret dem med en helt ny drejeknap lige under tastaturet.

De to nye laptops er ProArt Studiobook 16 OLED og ProArt Studiobook Pro 16 OLED, og Asus lover, at de er udstyret med rigeligt med hestekræfter, både når det kommer til processorkraft, grafikkraft og lagringsydelse, hvilket er noget, kreative, der arbejder med musik, grafik og billeder bare ikke kan få nok af.

Asus oplyser i en pressemeddelelse, at der er grafiske kræfter nok til, at de nye laptops kan håndtere såvel avancerede 3D-tegninger som videoredigering og musikproduktion.

Skærmen er 16” i 4K HRD-opløsning, og skærmene er begge Pantone-validerede og Calman-verficerede, og Asus lover en meget høj farvenøjagtighed.

For at sikre den hurtige lagerhastighed er de udstyret med de hurtige SSD’er og en SD Express 7.0-kortlæser til eksterne medier.

Men hvad der virkelig er spændende ved de to nye laptops, er den nye Asus Dial, et fysisk roterende kontrolinstrument placeret lige under tastaturet.

Det skulle, ifølge Asus, give brugeren mulighed for at interagere med kreative apps på en naturlig og intuitiv måde.

Det skulle i særhed gælde, når Adobe-applikationerne bruges, hvor drejeknappen skulle give en præcis fingerspidsfølelse, når der skal justeres i niveauer som musik, farver og lignende.

Når der er mange kræfter i en laptop, er der også varmeudvikling, og derfor har Asus udstyret de nye laptops med et kraftfuldt kølingssystem, IceCool Pro, og det skulle kunne sikre en god køling uden at larme.

Forskellen på de to laptops er processorstørrelse og -ydelse, hvor Pro-modellen naturligvis er den med de fleste kræfter.

De nye laptops kommer på markedet i slutningen af fjerde kvartal, og prisen er endnu ikke oplyst, men billige bliver de næppe.

LÆS OGSÅ: Ny projektor vil være et underholdnings-center


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA