Nyhed

Nu skal lyden i hjemmet være kunst

GAFFA.dk - alt om musik

Det er en af ambitionerne bag et nyt lydsystem fra Harman Kardon

Harman Kardon har lige lanceret en lang række nye produkter, blandt andet et nyt højttalersystem, Radiance 2400, som skulle være udviklet til både at give en fed lydoplevelse i hjemmet, samtidig med at højttalerne har et helt unikt og specielt design.

Højttalerne er baseret på en ny teknologi, Constant Beamwidth, der skulle sikre, at alle, der er i rummet, får præcis samme lydoplevelse.


Harman Kardon oplyser i en pressemeddelelse, at denne teknologi samler 24 præcist kalibrerede 1,25” transducere i samtlige Radiance-højttalere. Det skulle betyde, at lyden dækker hele rummet fra hjørne til hjørne.

Selve højttalerne er trådløse gulvhøjttalere, designet så de er superslanke med en bredde på 51mm, en dybde på 58mm og en højde på 1,8 meter. Bunden af højttaleren ender i en champagneglasform, der indeholder de trådløse komponenter og digitale forstærkere til systemet.


En anden teknologi, højttalerne benytter er Digital Loop Amplifier, der selv skulle justere de naturlige fejl og forstyrrelser, der normalt findes i digitale forstærkere.

Til systemet hører også en 10”, 200W subwoofer, som Harman Kardon oplyser skulle give den bund og dybde i musikken, der skal til.

Radiance 2400 skulle dukke op på markedet til efteråret og få den "beskedne" pris af omkring 30.000 kroner.


LÆS OGSÅ: Ny projektor vil være et underholdnings-center

ANNONCE