x

Radiohead udgiver tredobbelt album – fusion af Kid A og Amnesiac plus bonus

Radiohead udgiver tredobbelt album – fusion af Kid A og Amnesiac plus bonus

Til november genudgiver Radiohead to ikoniske albums i følgeskab af nyt album med uudgivet materiale 

Radiohead udgiver et tredobbelt jubilæumsalbum for at markere 21-året for deres fjerde og femte albums Kid A og Amnesiac fra henholdsvis 2000 og 2001. Bandet genudgiver albummene som en fusioneret jubilæumsudgave under den samlede titel Kid A Mnesia.  

Ud over Kid A Mnesia indeholder jubilæumsudgivelsen et tredje, helt nyt album med titlen Kid Amnesiae. Albummet består af uudgivne optagelser fra bandets indspilningssessioner tilbage i 1999 og 2000.

Udgivelserne udkommer samlet den 5. november 2021. Bandet har dog allerede givet en snigpremiere på Kid Amnesiae i form af en uudgivet sang med titlen ”If You Say the Word”.

Artiklen fortsætter under nummeret

Lyt til Radioheads "If You Say the Word" her:

Tracklisten for Kid Amnesiae:
01. Like Spinning Plates ('Why Us?' Version)
02. Untitled V1
03. Fog (Again Again Version)
04. If You Say The Word
05. Follow Me Around
06. Pulk/Pull (True Love Waits Version)
07. Untitled V2
08. The Morning Bell (In The Dark Version)
09. Pyramid Strings
10. Alt. Fast Track
11. Untitled V3
12. How To Disappear Into Strings

Instagram har bandet offentliggjort billeder af jubliæumsudgaven, som både vil udkomme digitalt samt på lp, cd og kasettebånd, som har fået titlen Kid Amnesiette. Derudover vil det være muligt at købe et Kid A Mnesia kunstkatalog og en bog med blandt andet notater og sangtekster på bandets officielle hjemmeside.

Til Instagram-opslaget skriver de: ”Vi sender ydmygt KID A MNESIA til jer. Det er en coming of age for Kid A og Amnesiac, og det får følgeskab af et nyt album, Kid Amnesiae, et hukommelsespalads af halvt huskede, halvt glemte sessioner og uudgivet materiale. Alle tre udkommer samlet den 5. november.”

Det er ikke første gang, at den britiske gruppe hylder Kid A-albummet fra 2000. Sidste år valgte bandet at markere albummets 20-års-dag ved at genudgive nummeret “Treefingers” i forlænget udgave. 

LÆS OGSÅ: VIDEO: Radiohead-medlemmers nye band har givet deres første liveoptræden


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA