Nyhed

Nye laptops lover luksus, muskler nok til de kreative og Windows 11

GAFFA.dk - alt om musik

Det nye operativsystem, Windows 11, er knapt nok lanceret, før de første laptops ser dagens lys. Lenovo lover laptops i luksusklassen med masser af kreative oplevelser

Vi er blevet lovet mange nye funktioner i det nye operativsystem Windows 11. Mange af dem er oplagte til alle os, der virkelig gerne vil have fede oplevelser, når vi sidder ved vores computer. Om det er når vi arbejder, mens vi er på vores favoritcafé, om vi ser en fed koncertvideo på laptoppen eller lytter til musik, så skulle der være masser af muligheder i Windows 11.

Lenovo er allerede nu klar med to nye laptops, der kører Windows 11, og ikke alene kommer de med masser af hestekræfter, de skulle også have et super elegant design, så de både er elegante og eksklusive.

Med en tykkelse på 14,9mm og en vægt på kun 1,1kg er den første at de to nye laptops, Lenovo Yoga Slim 7, angiveligt verdens letteste 14”-laptop med OLED-skærm. Den skærm skulle sikre de gode oplevelser, når du ser film, koncerter eller billeder på laptoppen, et billede den leverer i 16:10-format og 2,8K-opløsning.


Musklerne til det kreative arbejde får den fra en ny AMD Ryzen processor, og grafikkortet kan opgraderes, hvis du spiller på den og vil have ekstra grafiske kræfter til spillet.


Den anden af de nye Windows 11-laptops fra Lenovo er Yoga Slim 7 Pro, der på næsten alle områder er en opgradering af den førnævnte laptop. Skærmen er vokset til en 16” QHD-skærm, der også er berøringsfølsom, opløsningen er dog faldet til 2,5K, mens skærmformatet holder 16:10.

Processoren er også en AMD Ryzen, dog noget hurtigere, og her er det indbyggede grafikkort stort nok til både store grafiske opgaver, musikkomponering og underholdning.


Tykkelsen er på 17,9mm og vægten er på 2,1kg, hvilket stadig gør den både tynd og elegant.

LÆS OGSÅ: Nu skal lyden i hjemmet være kunst

ANNONCE