x

Personlige anbefalinger til playlisten

Personlige anbefalinger til playlisten

Spotify har lige lanceret en ny funktion til deres Premium-brugere, der hjælper med at finde sange, som passer til humøret

Nogle gange er det let at finde indhold til playlisten, du ved lige, hvad du er i humør til, musikken flyder, og du får let fundet musiknumre og kunstnere. Andre gange er det anderledes svært. Du kan ikke finde den rigtige tone eller få sat den rigtige stemning, eller måske du bare gerne vil høre noget nyt.

Streamingtjenesten Spotify har nu lanceret en ny funktion til deres Premium-brugere, Enhance, der skal hjælpe med at få personlige anbefalinger til deres playlister.

Spotify oplyser i en pressemeddelelse, at funktionen skal gøre det lettere for dig at få anbefalinger, der passer til andre sange i dine spillelister.

Når funktionen er slået til, bliver hvert andet musiknummer i din playliste et, som Enhance-funktionen anbefaler. Der kommer dog maksimalt 30 numre ind i din playliste i løbet af en afspilning. Spotify oplyser, at anbefalingerne er tilføjelser til listen; de numre du selv har tilføjet, bliver ikke erstattet.

Funktionen bliver som sagt leveret i dag og ruller ud på både Android- og iOS-platformen i løbet af denne måned.

LÆS OGSÅ: Nye laptops lover luksus, muskler nok til de kreative og Windows 11


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA