x

Netflix viser trailer for ny Britney Spears-dokumentar

Netflix viser trailer for ny Britney Spears-dokumentar

Dokumentaren undersøger Spears’ kontroversielle værgemål, hvor sangeren i 13 år ikke har haft kontrol over sit eget liv

Netflix har delt en trailer for den kommende dokumentar om Britney Spears, der bærer titlen Britney vs Spears, skriver NME. Streamingplatformen har desuden meldt ud, at dokumentaren er sat til at udkomme den 28. september.

Projektet blev kendt for offentligheden den 21. september, da dokumentarens instruktør Erin Lee Carr delte en 18 sekunder lang teaser på de sociale medier.

I februar i år udkom dokumentaren Framing Britney Spears, som satte fokus på den amerikanske sangers tragiske skæbne, hvor hun i næsten 13 år ikke har været herre over sit eget liv.

Britney vs Spears har fokus på sangerens meget debatterede værgemål, som begyndte tilbage i 2008, og som Spears’ far, Jamie Spears, for nylig ansøgte om at få afsluttet.

”Jeg vil bare have mit liv tilbage,” udtaler Britney i en voice-over i begyndelsen af traileren, der byder på arkivoptagelser og nye interviews.

Britney Spears er i øvrigt tilbage på Instagram efter at have deaktiveret sin profil dér tidligere på måneden. Her har hun blandt andet annonceret, at hun er blevet ringforlovet med sin kæreste gennem fem år, Sam Asghari, der arbejder som skuespiller, model og personlig træner.

LÆS OGSÅ: Britney Spears har slettet sin Instagram

Instruktøren Erin Lee Carr er datter af den amerikanske journalist David Carr og har tidligere fremstillet dokumentarer, der beskæftiger sig med retssystemet.

Britney Spears' advokat har anmodet om, at værgemålet skal ophøre den 29. september, hvor retsmødet, der altså kan blive afgørende, er sat til at finde sted.

Se traileren til Britney vs Spears her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA