x

Ed Sheeran slår rekord i dansk billetsalg – giver tre ekstrakoncerter

Ed Sheeran slår rekord i dansk billetsalg – giver tre ekstrakoncerter

Spiller fire koncerter i træk i Øresundsparken

Den engelske singer-songwriter, producer og superstjerne Ed Sheeran har mildt sagt fuld gang i sit danske billetsalg. Det er i forbindelse med + - = ÷ x Tour, at Ed Sheeran lægger vejen forbi København og nu giver hele fire koncerter i Øresundparken, 3., 4., 5. og 6. august 2022.

Oprindeligt skulle han have givet én koncert, 4. august, men den blev udsolgt på 20 minutter, da billetsalget begyndte lørdag klokken 12. Derefter blev først én, så to og nu tre ekstrakoncerter arrangeret, så Sheeran kommer til at holde i alt fire koncerter i Øresundsparken. De to af disse er nu udsolgt, og de to andre er på vej til at blive det. Da kapaciteten på hver koncert er 38.000 billetter, kommer Sheeran til at spille for i alt 152.000 personer, hvis alle koncerter bliver udsolgt. Det vil være ny dansk rekord.

Tidligere har Michael Jackson (1997), Robbie Williams (2006) og Coldplay (2016) spillet to dage i træk i Parken for sammenlagt knap 100.000 personer per kunstner, men ingen har endnu spillet fire arenakoncerter i den størrelse i træk i Danmark.

Søren Gaden, pressechef for koncerterne, udtaler til GAFFA:

“Forhåndsinteressen for Ed Sheerans koncert i Danmark har været enorm. Vi har her i ugen op til at billetsalget åbnede kunnet se, at én koncert alene ikke var nok, hvis alle Ed Sheerans danske fans skal få mulighed for at opleve ham live. Og det vil vi rigtig gerne give alle interesserede mulighed for. Derfor er vi glade for, at vi kan offentliggøre nu hele tre ekstrakoncerter med Ed i august næste år, hvilket bliver historisk, da der aldrig tidligere har været en kunstner, der har givet hele fire koncerter i stadionstørrelse i Danmark i træk. Det bliver en kæmpe folkefest.”

Touren + - = ÷ x udtales "The Mathematics Tour" og tager Sheeran forbi blandt andet Danmark, Sverige, Finland og Storbritannien, blandt andet ligeledes fire koncerter på Wembley Stadion i London, hvor kapaciteten er cirka 100.000 per aften. Ed Sheerans + - = ÷ x Tour er hans første tilbagevenden til livescenen siden den rekordsælgende Divide Tour, der fandt sted i 2017-2019, og som endte med at blive musikhistoriens mest velbesøgte og bedst indtjenende turné nogensinde. 

Ed Sheeran har et album på vej, der står til at udkomme den 29. oktober og har titlen =, altså et "er lig med" tegn, eller "Equals" på engelsk. Nyeste udspil fra Ed Sheeran er singlen ”Shivers”, der for første gang blev præsenteret live til forrige weekends MTV VMAs.

Ed Sheeran har efterhånden en del år på bagen, når det kommer til at give koncerter. Før nogen uden for England rigtig vidste, hvem han var, spillede han i 2011 til GAFFA-Prisen på det københavnske spillested Bremen Teater. Det var dengang hans første danske liveoptræden.

Køb billet til en af ekstrakoncerterne lige her.   

Varm op til koncerten med storhittet "Shape of You" med Ed Sheeran herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA