Nyhed

Dansk højttalerproducent tager første skridt på vej mod USA

GAFFA.dk - alt om musik

Danske Lemus har indgået samarbejde med HiFi-klubben og ser det som første skridt på vejen mod det amerikanske marked

Fra sensommeren 2021 vil der dukke et nyt produkt op i HiFi-klubbens butikker, højttalere fra den danske højttalerproducent, Lemus, der har specialiseret sig i at fremstille eksklusive lydmøbler.

Det er dog ikke alle produkter fra Lemus, vi kommer til at se i HiFi-butikkerne, det er udelukkende dem, du finder i produktgruppen Lemus Home, der vil dukke op.


Ifølge en pressemeddelelse åbner dette samarbejde op for et langt større marked, hvor Lemus umiddelbart får adgang til 100 butikker fordelt i Danmark, Sverige, Norge, Holland og Tyskland. Det ser direktøren Rasmus Møller Kastrup som en kæmpe mulighed, hvor de får adgang til en salgskanal, de ellers ikke ville have adgang til.

Med det nye samarbejde mener Rasmus Møller Kastrup, at Lemus har taget første skridt på vej mod et meget attraktivt marked, nemlig det amerikanske. Med HiFi-klubben forventer han, at Lemus nu får et fast fundament og et overskud, der gør, at de kan gøre Lemus til et internationalt brand. De har da også rettet blikket mod USA, og de håber, at de snart kan starte et kontor op der, så de kan indgå samarbejder med amerikanske kædeforretninger.

LÆS OGSÅ: Streamingtjenester i tal


ANNONCE