x

Mystik omkring Adele – har hun nyt album undervejs?

Mystik omkring Adele – har hun nyt album undervejs?

Sangeren og sangskriverens hjemmeside og sociale medier er blevet opdateret med tallet "30" – en mulig albumtitel

Den 4. oktober kunne man rundt i byer som London, New York, Dublin, Paris og Rom se billboards med tallet ”30” skrevet med gul på en grønlig baggrund. Det samme billede var at finde på Adeles hjemmeside og sociale medier, der alle var opdateret med samme farver og skrifttype som på storskærmene rundt i verdens storbyer. Det har fået fans til at spekulere, om det mon betyder, at der er nyt album på vej fra Adele, skriver NME.

Adeles sidste album havde titlen 25, som er den alder, Adele havde, da hun påbegyndte arbejdet med albummet. Den nu 33-årige sanger kunne derfor passende have været i gang med nyt album i nogle år og dermed give det titlen 30. Det er dog vigtigt at påpege, at Adele ikke officielt har annonceret nyt album.

I oktober sidste år var Adele medvært på showet Saturday Night Live, hvor hun efterfølgende skrev et takkende opslag på Instagram for oplevelsen. Til sidst i opslaget skrev hun: ”Jeg går tilbage til min hule nu for at være den (single) kattekone, jeg er! Peace out til næste år,” som ligeledes har fået mange til at tolke, at der i år, 2021, kommer ny musik. Adele sagde nemlig under showet, at der altså ikke kom ny musik i år 2020, fordi hendes album ikke var færdigt. 

LÆS OGSÅ: Se Adele bryde ud i sang i parodi på dating-show

Se herunder billederne af både billboards og Adeles sociale medier, der ligner hinanden til forveksling:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA