x

Nu kan kunstnere sælge merchandise på Spotify

Nu kan kunstnere sælge merchandise på Spotify

Et nyt samarbejde mellem Spotify og Shopify gør det muligt for kunstnere at sælge deres merchandise direkte på streamingtjenesten

Streaminggiganten Spotify er nu klar med et nyt tiltag, der skal gøre det lettere for kunstnere at sælge deres merchandise til deres fans. Ud over at skabe en ekstra indtægtskanal er det også forventningen, at dette tiltag skal knytte kunstnere og fans tættere sammen.

Muligheden bliver åbnet for de kunstnere, der benytter sig af Spotify for Artists, og Spotify fortæller i deres blog, at den nye tjeneste gør det nemt for kunstnere at administrere beholdning og kontrollere, hvilke varer der vises på deres sider.

Det skulle samtidig gøre, at fans automatisk bliver præsenteret for kunstnerens merchandise, når de streamer hans musik via Spotify.

I pressemeddelelsen skriver Camille Hearst, Head of Spotify for Artists, at de ønsker at give kunsterne så mange ressourcer som muligt til at hjælpe med at gøre lyttere til fans, fans til superfans og i sidste ende hjælpe kunstnere med at tjene mere.

LÆS OGSÅ: Stort billede på hjemmebiografen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA