x

Ed Sheeran tester positiv for corona – lige op til nyt album

Ed Sheeran tester positiv for corona – lige op til nyt album

Popstjernens shows samt promoveringen af det kommende album vil alt sammen foregå hjemmefra, indtil han er rask igen

Ed Sheeran delte nyheden med sine fans på Instagram søndag den 24. oktober. I opslaget skriver han, at han har testet positiv og selvisolerer ud fra statslige retningslinjer, imens han kommer sig. 

Artiklen fortsætter efter opslaget

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Ed Sheeran (@teddysphotos)

Ed Sheerans fjerde studiealbum "=" er sat til at blive udgivet på fredag den 29. oktober. Derudover er han også booket ind til at spille på det eftertragtede show Saturday Night Live i denne uge, skriver NME. Det tyder dog på, at Ed Sheeran ikke vil være i stand til at optræde på SNL. På Instagram skriver han:

"Det betyder, at jeg nu ikke er i stand til at pløje videre med personlige forpligtelser for nu, så jeg vil udføre så mange af mine planlagte interviews/optrædener, jeg kan hjemmefra. Jeg undskylder til dem, som jeg har skuffet. Pas på jer selv alle sammen x."

I september annoncerede den britiske sanger og sangskriver sin + - = ÷ x Tour i forbindelse med det kommende album. Turnéen gæster blandt andet Danmark, hvor Ed Sheeran skal give hele fire udsolgte koncerter i Øresundparken den 3., 4., 5., og 6. august 2022. Med disse fire udsolgte koncerter sætter han ny dansk rekord. Han skal spille for i alt 152.000 danske fans, hvilket er mere end både Michael Jackson (1997), Robbie Williams (2006) og Coldplay (2016), der alle spillede i Parken to dage i træk.

LÆS OGSÅ: Ed Sheeran slår rekord i dansk billetsalg – giver tre ekstrakoncerter


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA