Nyhed

Eksklusiv fælleskoncert med Rebecca Lou, Brimheim og Girlcrush

GAFFA.dk - alt om musik

Tre-i-én-koncerten byder også på en live-Q&A med Anders Bøtter

Fælleskoncerten finder sted på Turbinen i Randers, hvor Brimheim, Rebecca Lou og Girlcrush teamer op og præsenterer en aften med højt til loftet og stor musikalsk spændvidde. Koncerten er eksklusiv for Turbinen og afholdes den 19. marts 2022.

På aftenen vil der også være en Q&A-session på scenen med P6 Beat-værten og musikformidleren Anders Bøtter, som vil give publikum muligheden for at lære Brimheim, Girlcrush og Rebecca Lou bedre at kende. 


Fælleskoncerten er opstået i forbindelse med landsdækkende turnéer, nyudgivet musik og live-spilleglæde, oplyser en pressemeddelelse. Brimheim, Girlcrush samt GAFFA-forsideaktuelle Rebecca Lou har alle noget på hjerte, hvorfor publikum kan se frem til masser af attitude, sårbarhed og musikalsk kvalitet. 

Brimheim
Dansk-færøske Helena Heinesen Rebensdorff, kendt under kunstnernavnet Brimheim, udgav sin debut-ep Myself Misspelled tilbage i 2020. Hun har blandt andet optrådt på årets Spot Festival, hvor hun fik fem stjerner af GAFFAs anmelder, som blandt andet skrev: "Folk ved det jo godt efterhånden: færøske Brimheim er skidehamrende dygtig både som sangskriver, musiker og performer."

Brimheim udgiver albummet Can’t Hate Myself Into a Different Shape til januar 2022. Hun har allerede udgivet tre singler fra det kommende album, der blander elementer fra lettilgængelig pop med kantet, alternativ rock.


LÆS OGSÅ: Laksort, brændende komet

Girlcrush
Det queer-feministiske band Girlcrush består af Maria Anna Svendsen (bas, sang), Andrea Ida Pronk Jacobsen (trommer, sang) og Nat Stallbaum (guitar, sang). Sammen skriver de poppunk-sange om sexisme, emotionel vold, angst og vrede på en catchy, flabet og charmerende måde.

Deres selvbetitlede ep fra 2020 indeholder "Throwing Like a Girl" og "Manchild", som er blevet spillet på P6 Beat i høj rotation. De har en agenda om at nedbryde tabuer om blandt andet samfundets normer. For Girlcrush er det vigtige budskab at stå ved sig selv og sin psyke. Deres kommende debutalbum udkommer i foråret 2022. 


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Candyflosspunk bider fra sig på debut

Rebecca Lou
Det hele startede tilbage i 2019, hvor Rebecca Lou-projektet startede som et band. Ud af dette kom debutalbummet Bleed. Siden er Rebecca Lou blevet et soloprojekt, og hun har netop udgivet sit første soloalbum Heavy Metal Feelings. Rebecca Louise Armstrong betegner genren på pladen som "doom pop". Pladen rummer alt fra nedtonede, eftertænksomme sange til selvtillidsboostende power-anthems.

Rebecca Lou er netop nu aktuel på forsiden af denne måneds udgave af GAFFA. I denne sammenhæng har hun deltaget i et længere interview med GAFFA, hvor hun fortæller om sin opvækst, rolle som mønsterbryder, musikalske forbilleder og meget mere. Læs hele interviewet via nedenstående link. 


Billetsalget til arrangementet er startet, og du kan købe din billet via turbinen.dk.

Rebecca Lou giver i øvrigt også koncert på Train i Aarhus 27. november, ved denne lejlighed sammen med Lil Cat, Amanda Bøg og O/Rioh.

LÆS OGSÅ: REBECCA LOU-INTERVIEW: ”Jeg kunne ikke overskue at fortsætte med at være den person, jeg havde været”


ANNONCE