x

VIDEO: Se musikvideoen til Radioheads nye, gamle sang "Follow Me Around"

VIDEO: Se musikvideoen til Radioheads nye, gamle sang "Follow Me Around"

Sangen er fra Radioheads kommende udgivelse Kid Amnesiae

Radiohead har netop delt en ny musikvideo til deres nyudgivne sang "Follow Me Around". Sangen er fra deres kommende jubilæumsudgivelse Kid A Mnesia, som indeholder tre album tilsammen. Det er sat til at udkomme på fredag den 5. november. "Follow Me Around" er den anden sang, som Radiohead offentliggør fra deres kommende jubilæumsplade. De har tidligere udgivet sangen "If You Say the Word".

"Follow Me Around" er blandt de ældre sange og optagelser, som Radiohead aldrig har fået udgivet. Derfor kan sangen findes på Kid Amnesiae, som er et helt nyt album i jubilæumsudgivelsen. Kid Amnesiae består af en kollektion af B-sides og rarities. "Follow Me Around" optræder faktisk i Radiohead-dokumentaren Meeting People Is Easy fra 1998, og i 2017 spillede Thom Yorke og Jonny Greenwood fra bandet sangen ved et velgørenhedsshow i Italien, oplyser Pitchfork. Så helt ny er sangen altså ikke. 

Videoen til "Follow Me Aroung" er instrueret af Us, som er en insuktørduo bestående af Christopher Barrett og Luke Taylor. I videoen følger vi skuespilleren Guy Pearce, mens han panikker over at blive forfulgt af et kamera. Du kan se videoen nederst i artiklen. 

Kid A Mnesia er titlen på Radioheads kommende tredobbelte jubilæumsalbum, der skal være med til at markere 20/21-året for deres fjerde og femte album Kid A og Amnesiac fra henholdsvis 2000 og 2001. Bandet genudgiver albummene som en fusioneret jubilæumsudgave sammen med det tredje, helt nye album Kid Amnesiae, der består af uudgivne optagelser fra bandets indspilningssessioner tilbage i 1999 og 2000.

Tracklisten for Kid Amnesiae:
01. Like Spinning Plates ('Why Us?' Version)
02. Untitled V1
03. Fog (Again Again Version)
04. If You Say The Word
05. Follow Me Around
06. Pulk/Pull (True Love Waits Version)
07. Untitled V2
08. The Morning Bell (In The Dark Version)
09. Pyramid Strings
10. Alt. Fast Track
11. Untitled V3
12. How To Disappear Into Strings

LÆS OGSÅ: Radiohead udgiver tredobbelt album – fusion af Kid A og Amnesiac plus bonus

Se den nye musikvideo og lyt til Radioheads "Follow Me Around" lige her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA