Nyhed

Amazon Music kan nu tekste podcasts, mens de spiller

GAFFA.dk - alt om musik

Podcasts bliver stadig mere populære, og nu er Amazon klar med synkroniserede tekster til de mest populære af deres podcasts

Det er ikke kun Spotify, der er klar med tekster til deres podcasts. Amazon Music har lige meddelt, at de også er klar med, hvad de kalder "synkroniserede tekster" til deres mest populære podcasts, såvel egenproduceree som nogle, der kommer ude fra.

Det betyder, at du nu kan lytte til, visse, podcast på din smartphone, og samtidig se teksterne til, hvad der bliver sagt – i visse tilfælde kan det faktisk være en stor hjælp at kunne både læse og høre, hvad der bliver sagt.


Men samtidig skulle det også hjælpe på andre områder. Dels bliver det nu muligt at søge i en podcast, hvis den altså er tekstet, og du kan endda springe direkte til den del af podcasten, hvor et givent ord findes, blot ved at dobbeltklikke på ordet.

Indtil videre er det et begrænset antal podcast, der får denne funktion, men flere er på vej. Det er også kun engelske podcasts, der har fået den funktion, men man kan sagtens forestille sig, at denne funktion også ruller ud til andre lande, hvis Amazon kan se, at de kan få flere over på deres platform ved hjælp af den tjeneste.

LÆS OGSÅ: Facebook dropper ansigtsgenkendelse


ANNONCE