Nyhed

Få flysimulatoren hjem i stuen

GAFFA.dk - alt om musik

Nu behøver du ikke længere bruge mus og tastatur, når du spiller Flight Simulator på din computer, et nyt tilbehør er et næsten komplet cockpit

Om du har lyst til at flyve en kommerciel Boeing 737 eller måske en lille Cessna, så kan oplevelsen ofte blive lidt begrænset, for det er altså ret besværligt at få den komplette oplevelse, når du skal lande, når du skal gøre det med tastatur og mus.

Men nu er der kommet en ny controller fra Turtle Beach, VelocityOne Flight, der indeholder alle de nødvendige kontroller, du som computer-pilot har behov for.


Den spændende controller indeholder en sektion med gashåndtag, hvortil der er dedikerede trim-hjul og en realistisk yoke med integreret ror. Det skulle være med til at give dig langt mere realistisk oplevelse som hjemmepilot.

Selve rattet kan, som i ægte fly, dreje 180 grader, og Turtle Beach oplyser i deres pressemeddelelse, at det er bygget af materiale, der skulle kunne tåle en ret hård belastning, hvilket man godt kan forvente, et rat i en simulator er ude for.


De gashåndtag, der er på siden af kontrolleren, er udstyret med to programmerbare knapper, så du kan justere gashåndtag og niveauer, så de passer til det fly, du ønsker at flyve.

Herudover fortæller Turtle Beach, at der er en lang række knapper og indbyggede joysticks, der kan programmeres, så du stort set aldrig får behov for tastaturet, når du sætter dig ind i cockpittet i hjemmeflyet.

Endelig er der et display, der kan vise dig statusinformationer, specielt hvis du bruger Microsoft Flight Simulator.


Endelig oplyser Turtle Beach, at VelocityOne Flight både findes i en version til pc og til Xbox.

LÆS OGSÅ: Amazon Music kan nu tekste podcasts, mens de spiller

ANNONCE