Nyhed

Sikkert at opgradere Mac-computere igen

GAFFA.dk - alt om musik

Den fejl, der har langt mange Mac-computere ned under opgradering til nyt operativsystem, er nu rettet, fortæller Apple

I sidste uge fortalte vi, at mange ældre Mac-computere ikke længere kunne starte, efter de var blevet opgraderet til det nyeste operativsystem, Monterey.

Nu skulle de problem dog være løst, og Apple har fortalt til YouTube Rene Ritchie, en utrolig populær kanal, når det kommer til alt der har med Mac og Apple at gøre, at de nu har fundet ud af, hvad problemet var, og at de har rettet det.


Angiveligt skulle problemet være forbundet med den firmware, der sidder på sikkerhedschippen, T2, i de ældre Mac-computere gennem de sidste tre år, blandt andet MacBook Pro-modellerne, MacBook Air med Retina display og flere andre.

For at det nye operativsystem virker til de ældre Mac-computere, skal T2-chippen opdateres, og det har Apple nu sikret sker som en del af opgraderingen.

Det løser dog ikke problemet for alle dem, der allerede har forsøgt at opgradere deres Mac-computeren og nu står med en computer, der ikke kan starte. De brugere skal en tur forbi det lokale Apple-servicecenter og få opgraderet chippen der.


LÆS OGSÅ: Få flysimulatoren hjem i stuen

ANNONCE