x

VIDEO: 11-årige Nandi Bushell i trommeduel med Queens Roger Taylor

VIDEO: 11-årige Nandi Bushell i trommeduel med Queens Roger Taylor

Bushell har været fan af rocklegenderne, siden hun var bare otte år gammel

Nandi Bushell har tidligere haft en ”drum-off” (trommeduel, red.) kørende med Foo FightersDave Grohl, og nu har den unge musiker stillet op mod et af rockmusikkens helt store ikoner, skriver NME. Der er tale om ingen ringere end Queen-trommeslageren, Roger Taylor.

I en video på Bushells YouTube-kanal fortæller den unge trommeslager, at hun i forbindelse med en reklame, da hun var bare otte år gammel, påtog sig Taylors plads bag trommerne til nummeret ”Bohemian Rhapsody”. Efterfølgende blev hun, med egne ord, ”hooked” på Queens musik. Der skiftes til et klip af Bushell ved et trommesæt med ordene ”We are the champions” og ”Queen”.

"Rent faktisk at få lov til at spille med hr. Taylor. Bare wow!" udtaler Bushell.

I videoen sidder de to side om side, bag hver deres trommesæt. Der duelleres på skift, indtil Taylor til sidst smider hænderne i vejret og erklærer: ”Jeg er færdig! Jeg giver op!”

I en kommentar til videoen skriver Bushell:

– Jeg har lige haft endnu en FANTASTISK dag. Hr. Taylor var rar og venlig mod mig. Vi havde en lille trommeduel, og så jammede vi et par Queen-sange. Jeg er så taknemmelig og sætter virkelig pris på alle disse uvirkelige oplevelser! Tak, hr. Taylor!!!”

Nandi Bushell startede ud med at uploade tromme-covers på YouTube, først af Queens of the Stone Age og siden af Foo Fighters, hvor forbilledet Dave Grohl er trommeslager. Siden har hun fortolket numre af blandt andre Blur, The Who og Led Zeppelin.

LÆS OGSÅ: VIDEO: 10-årige Nandi Bushell fortolker The Who-klassikeren "My Generation"

Se den hjertevarme video her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA