Nyhed

Sivas annoncerer sin eneste koncert i 2022

GAFFA.dk – alt om musik

Koncerten skal finde sted i Operaen i København

Sivas har netop annonceret sin eneste koncert i 2022. Efter en lang pause fra live-optrædener melder den dansk/irankse rapper nu klar til at indtage Operaen i København. Koncerten finder sted søndag den 10. april 2022, og Sivas lægger ikke skjul på sin entusiasme:  

”Jeg har set frem til denne koncert, fordi jeg vil lave et show, der ikke er set før. Jeg vil bruge huset til at skabe et univers og prøve ting af jeg ikke normalt kan. Men samtidig kan man også forvente, at Operaen endelig bliver fyldt med Rezas tunge 808 og produktioner, der altid har været meningen at blive spillet i Operaens sal,” fortæller han i en pressemeddelelse.


Sivas debuterede tilbage i 2013 med ep’en d.a.u.d.a. Det efterfølgende år blev han nomineret til fem priser ved Danish Music Awards, hvor han vandt prisen for Årets danske urbanudgivelse. Sammen med sin faste producer Reza har Sivas lavet debutalbummet Ultra fra 2018, og Contra fra 2019. Sidstnævnte er det seneste studiealbum fra musikeren. Denne plade fik fire ud af fem stjerner af GAFFAs anmelder under titlen "Gadens captain på cruise control". 

Om samarbejdet mellem Sivas og Reza skriver GAFFAs anmelder: "Samarbejdspartneren Reza er stadig garant for tårnhøjt niveau i sine produktioner. Når der er smæk på beats, en veldefineret bas og ikke mindst sprødt lydende flamenco-guitar som på den lækre “Transformer”, så er der få, der kan nå Sivas’ musik."

Det officielle billetsalg til koncerten i Operaen starter fredag den 19. november klokken 10.00. Du kan købe dine billetter via livenation.dk og ticketmaster.dk.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Gadens capitan på cruise control

Varm op til koncerten med Sivas' nyeste single "Push it to the limit" fra 2021:


 

ANNONCE