x

DMA annoncerer liveoptrædener til prisuddelingen

DMA annoncerer liveoptrædener til prisuddelingen

Showet vil byde liveoptrædener af danske pop- og hiphopnavne
 
Danish Music Awards har netop offentliggjort årets liveperformances på deres Facebook-profil. Nyheden kommer blot to dage, inden showet finder sted søndag den 21. november. Det bliver sendt på TV2 klokken 21.05, hvor du kan opleve livemusik af en håndfuld veletablerede danske musikere. 
 
Artiklen fortsætter efter opslaget
 
 
I Facebook-opslaget skriver arrangørerne: "L.O.C., , Artigeardit, Drew Sycamore, Ericka Jane, Andreas Odbjerg & TOBIAS RAHIM! Det er ren optur at kunne afsløre for jer, at dette er navnene på de dygtige artister, som kommer og optræder live til DMA21. Vi håber, I er klar, for der er i den grad lagt i kakkelovnen til en fantastisk fest, når vi med dette lineup af forrygende kunstnere skal hylde dansk musik. Det er helt sikkert, at disse optrædener kommer til at kunne mærkes helt ude i stuerne, så husk at se med"
 
Drew Sycamore og Andreas Odbjerg var begge nominerede til P3 Gulds hovedpris, hvoraf Sycamore vandt P3 prisen, mens Odbjerg vandt Lytterhittet sammen med Tobias Rahim for sangen "Stor Mand".
 
Alle tre skal optræde til DMA i følgeskab af Ericka Jane, som Odbjerg har skrevet musik for, Artigeardit, der netop har fået fem stjerner af GAFFAs anmelder for sin koncert på Store Vega, L.O.C, der var på forsiden af GAFFA i oktober i anledningen af sit 20-års jubilæum i musikbranchen og , der netop nu er aktuel med ep'en Brad Pitt / Goosebumps.

Hele showet kan også streames på TV2 Play efterfølgende.

LÆS OGSÅ: Andreas Odbjerg er klar med julesingle til TV2 julekalender

Varm op til Danish Music Awards 2021 med musikvideoen til "Stor Mand" af Tobias Rahim og Andreas Odbjerg lige her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA