x

Britney Spears kritiserer Christina Aguilera for tavshed omkring værgemål

Britney Spears kritiserer Christina Aguilera for tavshed omkring værgemål

I en Instagramstory råber Britney Spears op omkring kollegaens manglede kommentar

Den 12. november kunne Britney Spears endelig ånde lettet op efter 13 år under et værgemål, hun selv efterfølgende har kaldt abusive. Det har fået sangeren til tasterne op til flere gange, både i form af tak til dem, der har støttet hende, men også med kritik af dem, som ikke har. 

Christina Aguilera er en af dem, Spears nu retter sin vrede imod. Hun kritiserer nemlig Aguilera for at være tavs omkring værgemålet. Det gør hun, efter Aguilera ikke ville kommentere Spears' situation under et interview på den røde løber ved Latin Grammys i weekenden. Det skriver NME.

Her blev Christina Aguilera af en journalist spurgt til sine tanker omkring, at Spears’ værgemål er ophørt. Inden Aguilera nåede at svare, kom der imidlertid en pr-medarbejder ind fra højre og sagde ”nej, det der gør vi ikke i aften” – hvortil Aguilera tilføjede, at hun ikke kunne svare på spørgsmålet, ”men jeg er glad på hendes vegne.” Se klippet nedenfor.

Efter denne ordveksling har Spears i sin Instagram Story delt klippet og skrevet:

"Jeg elsker og forguder alle, der støttede mig ... men at nægte at tale, når du kender sandheden, svarer til en løgn!!!! 13 år i et korrupt misbrugssystem, hvorfor er det så svært et emne for folk at tale om??? Jeg er den, der gik igennem det!!!! Alle de tilhængere, der talte og støttede mig, tak... Ja, jeg betyder noget!!!!!”” skriver Spears i sin story, som det også fremgår i klippet nedenfor.

Christina Aguilera har dog ikke været tavs under hele forløbet. Tilbage i juni, efter at Britney Spears havde vidnet i retten i kampen om at blive fri for at have sin far som værge, skrev Aguilera et tweet, hvor hun blandt andet skrev at ”det er uacceptabelt, at enhver kvinde eller menneske, der ønsker at være i kontrol over deres egen skæbne, måske ikke får lov til at leve livet, som de ønsker.”

LÆS OGSÅ: Britney Spears taler ud – må køre bil og have kontanter igen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA