x

VIDEO: Se MØ udklæde sig som sit gymnasie-crush Brad Pitt

VIDEO: Se MØ udklæde sig som sit gymnasie-crush Brad Pitt

Musikvideoen ledsager en af singlerne fra den danske verdensstjernes kommende album

I sin nye musikvideo vandrer MØ gennem et halloween-udsmykket Tivoli. Hun er forklædt som Brad Pitt, imens hun ryger en smøg og synger en af sine nyeste singler "Brad Pitt". Hvad mere kan man ønske sig? 

I starten af videoen står der: "I anledningen af Halloween 2021 forvandlede MØ sig til Brad Pitt for en aften for at ære sit gymnasie-crush, Brad. Det forløb sig sådan her." Se hele musikvideoen nederst i artiklen.

"Brad Pitt" er en af singlerne fra MØs kommende album Motordrome. Albummet er sat til at udkomme den 28. januar 2022, men der er allerede udgivet fire singler, herunder ”Kindness”, ”Live to Survive”, "Goosebumps" og selvfølgelig "Brad Pitt". Motordrome bliver det første soloudspil fra MØ siden albummet Forever Neverland fra 2018.

Tilbage i oktober måned gav MØ en semi-intim koncert i Den Grå Hal. Til koncerten præsenterede hun for første gang Motordrome og medbragte et helt nyt og specielt designet show til aftenen i København. Til koncerten kombinerede hun favoritsange fra sin karriere samt gav premiere på helt nye sange. 

GAFFA gav koncerten i den Grå Hal fem ud af seks stjerner og skrev: ”Kirsebærret på toppen var ”Final Song”, hvor sangeren igen svævede over salens stærke arme, og det næsten var tydeligere at høre publikum end sangeren selv. Alt it alt et brag af en popfest fyldt med taknemmelighed over igen at kunne opleve en af Danmarks allerbedste live-performere”.

LÆS OGSÅ: Fælles gensynsglæde til overlegent comeback

Se den nye musikvideo til "Brad Pitt" af MØ lige her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA