Nyhed

Dråben-aktuelle Josie Amadonna deler ny single

GAFFA.dk – alt om musik

”Ikk’ set før” udkommer den 10. december

På trods af en relativt begrænset diskografi er Josie Amadonna i fuld gang med at markere sig på den danske hiphopscene. Nu er rapperen klar med en helt ny single i form af nummeret ”Ikk’ set før”.

Amadonna er udmærket klar over, at hun beskæftiger sig med en genre, som i høj grad er mandsdomineret, men det er ikke en bekymring for kunstneren, der lægger vægt på, at alle er unikke, og at ingen dermed kan være helt som hende.


”Selvom sangen selvfølgelig er en personlig fortælling om, hvordan jeg ser mig selv – så er det også et generelt opråb om, at selvom de fleste af os går og ligner hinanden på overfladen, så er der ingen andre, der er præcis som hinanden. Jeg er den bedste i verden til at være mig, og du er den bedste til at være dig,” udtaler rapperen i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: REPORTAGE: Vinderne af KarriereKanonen er kåret

Den 23-årige kunstner har blandt andet optrådt på Spot og Uhørt festival. Herudover har Amadonna brugt en god portion tid i studiet, hvor hun for nylig har indledt et samarbejde med produceren Jeppe Appel. Det var da også i den forbindelse, at den nye single opstod.


”Ikk’ set før” udkommer på alle platforme den 10. december.

Josie Amadonna har sin baggrund i KarriereKanonen og har desuden arbejdet sammen med blandt andre Jokeren og NØX. Musikeren er sat til at optræde på den kommende Dråben Festival – en endagsfestival arrangeret af musikplatformen Dråben i samarbejde med GAFFA, som hylder hiphop-genren.

LÆS OGSÅ: NØX langer lussinger ud til hvisken i krogene på stærkt rap-samarbejde


Dråben Festival har allerede fået sin begyndelse den 4. december i København, og den 18. december rammer festivalen Godsbanen i Aarhus. Udover Amadonna kan du her opleve Benny Jamz, Carl Knast, Lamin, Michael Williams, Josva og afterparty med Yo Johnny.

Billetter til Dråben festival i Aarhus kan købes via billetlugen.dk.


ANNONCE