x

Lingua Ignota beskylder Daughters-forsanger Alexis Marshall for vold – han benægter anklagerne

Lingua Ignota beskylder Daughters-forsanger Alexis Marshall for vold – han benægter anklagerne

I et Twitter-opslag fortæller Lingua Ignota, hvordan hun har været udsat for fysisk og psykisk vold

Lingua Ignota, der også går under det borgerlige navn Kristin Hayters, har netop delt et 11 sider langt dokument på Twitter, hvori hun beskylder Daughters' frontmand, Alexis Marshall, for både fysisk og psykisk vold. Se Twitter-opslaget nedenfor.

I opslaget på Twitter skriver Ignota, at ”jeg har besluttet at frigive min fulde erklæring om min oplevelse på nuværende tidspunkt. Forhåbentlig vil dette besvare eventuelle spørgsmål og afklare tidslinjer. Advarsel om tungt indhold.”

Det 11 sider lange dokument starter med en advarsel om, at det følgende indeholder beskrivelser af voldtægt, seksuelle overgreb, selvmord, selvskade, spiseforstyrrelser og psykisk vold. Alexis Marshall nægter beskyldningerne. I en officiel udtalelse til Pitchfork siger Marshall, at det var et gensidigt usundt forhold:

"Jeg var absolut ikke involveret i nogen form for krænkende adfærd over for Kristin. Kristin er en person, som jeg elskede og holdt meget af, men vores forhold var usundt for os begge. Jeg kan forsikre enhver, der læser dette, at jeg absolut ikke misbrugte hende, hverken psykisk eller fysisk. Jeg undersøger juridiske muligheder," udtaler Alexis Marshall.

Allerede i oktober begyndte Ignota at åbne op for sit forhold med Marshall. I et Twitter-opslag blev hun spurgt ind til forholdet, hvortil hun svarer ”Alexis er en abuser” og tilføjede:

”Det er ikke en joke. Jeg skrev albummet om det. Jeg er ikke et sted mentalt, hvor jeg fuldt ud er i stand til at åbne op om det, men hans omdømme er ikke ligefrem en hemmelighed i musikindustrien. Det vil tiden vise.”

Lingua Ignota udgav tidligere på året albummet Sinner Get Ready, som GAFFA tildelte de maksimale seks stjerner.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Frygten for frelserens retfærdige hånd


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA