Nyhed

Billie Eilish har haft covid-19 – siger vaccinen har reddet hendes liv

GAFFA.dk – alt om musik

”Jeg har stadig bivirkninger” udtaler Billie Eilish

Popstjernen Billie Eilish har fortalt, at hun i sommer var smittet med covid-19 og var syg i næsten to måneder, skriver NME. Det gjorde hun i radioprogrammet "The Howard Stern Show". Om sygdomsforløbet fortæller hun:

"Det var slemt. Jeg mener, jeg døde ikke, og jeg ville ikke dø, men det ændrer ikke, hvor elendigt det var. Jeg mener, det var forfærdeligt. Jeg har stadig bivirkninger. Jeg var syg i næsten to måneder,” fortæller Billie Eilish, citeret af NME.


Eilish tilføjer også, at hun er fuldt vaccineret, og at hun er overbevist om, at det netop er vaccinen, der har reddet hendes liv:

"Jeg vil gøre det klart, at det er på grund af vaccinen, at jeg har det godt. Jeg tror, at hvis jeg ikke var vaccineret, ville jeg være død, for det var slemt.”

Udover sin medvirken i "The Howard Stern Show", havde hun i weekenden sin debut på det berømte tv-show "Saturday Night Live", hvor hun både agerede medvært og musikalsk indslag. Det fortæller hun også om i radioprogrammet. Det var nemlig en helt særlig aften for den verdensberømte sanger:


"Lørdag var ligesom, du ved, en af de bedste dage i mit liv, det var så sjovt og så fantastisk og surrealistisk og latterligt," fortæller Billie Eilish og tilføjer, at ugen op til var "fucking nuts... jeg græd hver eneste dag hele ugen, det er ikke en joke overhovedet."

LÆS OGSÅ: Billie Eilish modtager pris for sin kamp for dyrevelfærd

Se Billie Eilish optræde med "Happier Than Ever" på 'Saturday Night Live' herunder:

ANNONCE