Nyhed

Adobe vil gøre det lettere at være kreativ

GAFFA.dk - alt om musik

Det bliver stadig mere almindeligt at skabe indhold til onlinebrug, både sociale medier, hjemmesider og meget mere. En ny app fra Adobe skal gøre det endnu lettere at udfolde kreativiteten

Stadig flere af os skaber, eller vil gerne skabe, indhold til sociale medier, hjemmesider og andre onlinesteder. Men selvom teksten måske er god, sange klinger godt, eller podcasten sidder lige i øjet, så kan det, for mange, være en udfordring at få et godt visuelt udtryk til at følge med indholdet.

Adobe har lige lanceret en ny app, Creative Cloud Express, der tager skabeloner og effekter fra en række af deres programmer og samler det hele i en lille app til din tablet eller smartphone.


Creative Cloud Express har adgang til tusindvis af skabeloner, 20.000 forskellige skrifttyper og 175 millioner licenserede Adobe Stock-billeder.

Teknologien, der ligger bag, er den samme, som driver Photoshop, Premiere og Acrobat, og Adobe fortæller i pressemeddelelsen, at den nye app bygger på erfaringerne fra Adobe Spark, der blev lanceret tilbage i 2016.

Nogle af de nye funktioner, du får, og som ikke var tilgængelig i Adobe Spark er:


  • Drag-and-drop funktioner, der gør det hurtigt at tilpasse tusindvis af skabeloner
  • 20.000 forskellige skrifttyper og 175 millioner Adobe Stock-billeder.
  • Avancerede funktioner, der gør det muligt at søge og udforske - alle drevet af Adobe Stock Marketplace.
  • Sammenlægning af videoer, omdannelse til GIF-filer og PDF-konvertering - alle via Adobe Sensei.
  • Ensartethed på tværs af teams med Shared Templates og Shared Brands features.
  • Mulighed for at opbevare al indhold samme sted via integrationer med Creative Cloud Libraries. Værktøj til udgivelse på sociale medier via ContentCal-funktionen.

LÆS OGSÅ: Svensk headset får masser af farver

ANNONCE