Nyhed

Polk Audio på vej med Dolby Atmos

GAFFA.dk - alt om musik

Den nyeste soundbar fra Polk Audio får endelig Dolby Atmos, samt fokus på at forbedre tale

Når vi smider benene op foran husaltret for at se den nyeste serie, eller måske nyde en koncert, så vil vi gerne have god lyd. Lyden i de flade tv er dog sjældent der, hvor vi gerne ser den være, og derfor investerer vi gerne i ekstern lyd.

Den nye soundbar, Signa S4, fra Polk Audio, er den første fra firmaet, der kommer med Dolby Atmos, og firmaet lover i en pressemeddelelse, at den er rettet mod at levere 3D-lyd til film, musik og spil.


Signa S4 kan dog ikke stå alene, den kræver en subwoofer, der så også medfølger, og som heldigvis er trådløs.

Polk Audio hævder i pressemeddelelsen, at Signa S4 kan levere en virtuel atmos-oplevelse ved at blande højde-, surround- og centerkanalerne.

Herudover har den nye soundbar fået integreret Polks VoiceAdjust-teknologi der, ifølge producenten, sigter mod at forbedre dialogen gennem en intelligent fjernelse af støj, og ved at gøre dialog klarere, når der afspilles ved lav volumen.


Den nye soundbar har endnu ikke fået en dansk pris, men kan købes for omkring 400 dollars online, så et godt gæt er, at den vil komme til at koste omkring 2.500 til 3.000 danske kroner.

LÆS OGSÅ: Adobe vil gøre det lettere at være kreativ

ANNONCE