Nyhed

VIDEO: Se 11-årige Nandi Bushell lægge vild trommesolo til Billie Eilish-sang

GAFFA - alt om musik

Vidunderbarnet fyrer den af på trommer til Billie Eilishs sang "Happier than Ever"

Alle elsker en 11-årig pige, som viser sig at være en virtuos rocktrommeslager. I al fald har den kun 11-årige Nandi Bushell de seneste måneder tiltrukket sig ikke så lidt opmærksomhed for sine udfoldelser bag trommesættet til en række populære rock- og pophits.

Bushell blev fascineret af trommerne allerede i børnehavealderen, angiveligt efter at have set Ringo Starr bag trommerne i en video til The Beatles-sangen "Hey Jude." Da hun med forældrenes hjælp begyndte at uploade videoer med sine udfoldelser, begyndte det at gå stærkt. 


LÆS OGSÅ: Duellen fortsætter: 10-årigt geni skriver sang til Dave Grohl

Bushell tiltrak sig opærksomhed fra notabiliteter som Questlove, Lenny Kravitz og ikke mindst Dave Grohl, som blev opmærksom på den unge trommeslager efter at have set hende spille til den gamle Nirvana-sang In Bloom. Bushell uploadede videoen i november 2019, hvorefter den gik viralt og blev set mere end ti millioner gange på en unge via Twitter. 

Siden har Bushell fået lejlighed til at duellere på trommer med både Grohl og den gamle Queen-trommeslager Roger Taylor, ligesom hun i løbet af det forgangne år har prøvet krafter med sange af blandt andre Blur, The Who, Led Zeppelin og, senest, Tool.


Og nu er turen altså kommet til "Happier than Ever", titelsangen fra det 20-årige popfænomen Billie Eilishs andet studiealbum, som udkom i sommers. Du kan se Bushells version lige her: 

ANNONCE