Nyhed

Nyt headset drives af solen

GAFFA.dk - alt om musik

Glem alt om at lade dit headset op – et helt nyt headset lover at nappe strømmen direkte fra solens stråler, så du altid er klar til at tale i telefon

Det måtte jo komme – et headset med solceller. På den kommende forbrugermesse i USA, CES, vil firmaet Blue Tiger lancere et helt nyt headset til dem, der snakker i telefon og gerne vil have hænderne fri.

Headsettet har fået navnet Solare, og i pressemeddelelsen lover Blue Tiger, at headsettet ikke kun kan lades op af solens stråler, men af alle lyskilder, også når du render rundt indendørs.


Selom du naturligvis godt kan lytte til musik i Solare, er det ikke dér, Blue Tiger ser målgruppen. De har rettet headsettet mod folk, der ofte er på farten eller sjældent sidder stille, når de taler i telefon. Det er et headset med bøjle, en enkelt ørebøf og en mikrofonarm, der sikrer, at du altid taler direkte ned i mikrofonen.

Folkene bag det nye headset oplyser, at den solcelle-teknologi, de bruger, gør, at du stort set får ubegrænset brug af headsettet, så du aldrig får behov for at lade det op via traditionelle strømkilder.

Samtidig er det udformet med støjdæmpende teknologi, der skulle fjerne op mod 97 procent af al støj fra omgivelserne.


Headsettet skulle ramme markedet i marts 2022, men hvornår det kommer til Danmark, er endnu ikke oplyst. Prisen bliver på omkring 200 dollars, og så kan vi jo gætte på, at det vil ende på små 1.200 – 1.500 danske kroner.

Teknologien er ikke mindst spændende, fordi den viser vejen frem for headsets, og jeg ser frem til, at de første headsets til os, der elsker musik, også bliver drevet af solceller, om ikke andet som en forlængelse af strømlevetiden.

LÆS OGSÅ: Nu kan du snart smage din tv-skærm


ANNONCE