x

Stone Temple Pilots-sanger arbejder på nyt soloudspil

Stone Temple Pilots-sanger arbejder på nyt soloudspil

Stone Temple Pilots-sangeren Scott Weiland er omsider gået i gang med opfølgeren til sit første soloalbum ”12 Bar Blues” fra 1998. Det nye album bliver produceret af Josh Abraham, der har ladet sig interviewe til rollingstone.com.

Indtil videre er der blevet indspillet fire sange, der af Abraham beskrives som mere kunstneriske end Stone Temple Pilots’ fem albums, men mindre eksperimenterende end Weilands første soloudspil.

”Det, jeg laver, er meget mere kommercielt, end hvad Scott kunne finde på at lave. Men jeg tror, at kombinationen egner sig godt til radioen,” fortæller Abraham, der også forklarer, at de nye sange minder om David Bowie i ”Scary Monsters”-perioden.

De fire indspillede sange har fået følgende titler "Drop That Baby", "If Only I Could Fly" og "Big Black Monster", mens den fjerde stadig er titel løs.

Om Weiland forklarer Abraham: ”Han er en mand af mange stemmer. Forskellige stemninger, man kan høre ham træde i karakter ligesom en skuespiller. Han har en vred stemme, en sød falset og en monoton stemme, og det er rigtig cool, den måde, den ændrer sig på fra sang til sang. Man tror ikke, det er den samme sanger”.

”12 Bar Blues” blev blandt andet gæstet af Sheryl Crow og albummet var produceret af U2- og Bob Dylan-produceren Daniel Lanois. Abraham forventer også, at der vil være et par store stjerner, der hjælper til, når albumindspilningerne forsætter til foråret.

I øvrigt kan det nævnes, at den 19-årige sangerinde Michelle Branch har fået hjælp af Weiland på et par af sangene på hendes næste album, der forventes ude i slutningen af marts.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA