x

Dobbelt livealbum med bonus-dvd fra Paul McCartney

Dobbelt livealbum med bonus-dvd fra Paul McCartney

Den 31. marts udsender Sir Paul McCartney dobbelt-livealbummet ”Back In The U.S”, med dertil inkluderet ”rock ’n' road movie”-dvd.

Denne tretimers “rock 'n' road movie” er et indblik i livet bag scenen, med optagelser i garderoben, limousinen samt i privat-jetflyet. Dvd’en indeholder også hidtil usete optrædener med Paul og hans nye band under lydprøverne – samt filmoptagelser af 36 klassiske sange, som er blevet filmet til koncerterne rundt omkring i Amerika.

“Denne turne føles helt speciel, så derfor ville vi optage, ikke bare de gode koncerter, som vi har haft fornøjelsen af, men også vise folk, hvad det er, vi laver, når vi ikke er på scenen. Der er en masse private stunder med på dvd’en - det vil være ligesom en backstage-billet til de private områder, hvor de færreste mennesker nogensinde kommer ind,” forklarer McCartney om albummet og forsætter:

“Vi optog albummet til de forskellige koncerter på den første etape af vores Amerika-turné i foråret, og jeg er utroligt imponeret over den lyd, vi har fået med mit nye band. Det var meningen, at albummet skulle indfange ånden fra turnéens magiske nætter og blive et livslangt minde til de enorme folkemængder, der var med til at dele disse oplevelser med os”.

Disse 36 sange kan se og høres på udgivelsen:

“All My Loving”
“Band On The Run”
“Back In The U.S.S.R”
“Blackbird”
“Coming Up”
“Can’t Buy Me Love”
“Carry That Weight”
“C Moon”
“Driving Rain”
“Every Night”
“Eleanor Rigby”
“The End”
“Freedom”
“Fool On The Hill”
“Getting Better”
“Hello Goodbye”
“Here Today”
“Here There And Everywhere”
“Hey Jude”
“I Saw Her Standing There”
“Jet”
“Lonely Road”
“Let Me Roll It”
“Live And Let Die”
“Let It Be”
“Lady Madonna”
“The Long And Winding Road”
“Mother Nature’s Son”
“Maybe I’m Amazed”
“My Love”
“Something”
“Sergeant Pepper”
“Vanilla Sky”
“We Can Work It Out”
“Your Loving Flame”
“Yesterday”Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA