x

Wilco udsender live-dvd

Wilco udsender live-dvd

Wilco fulgte udgivelsen af den forrygende "Sky Blue Sky" fra maj 2007 op med en verdensturné, der blandt andet bragte dem forbi Roskilde Festival samme år. Her gav gruppen en imponerende koncert, og senere på samme turné vendte gruppen tilbage til USA, hvor der i februar 2008 blev optaget materiale til en kommende live-dvd.

Det var bandets koncerter i Ryman Auditorium i Nashville og Cain Ballroom i Tulsa, Oklahoma, der blev fanget på film, og efter at være blevet redigeret udsendes de nu som gruppens første live-dvd med titlen "Ashes Of American Flags".

Koncerterne blev filmet af Brendan Canty og Christoph Green, der tidligere har stået bag optagelser til limited edition-udgaven af førnævnte album samt Wilco-frontmanden Jeff Tweedys live-dvd med solomateriale "Sunken Treasure".

Dvd'en udsendes inden gruppen i følge Billboard går i gang med en turné, der starter i USA i april og Spanien til maj, inden de udsender deres kommende album til sommer og derefter flere koncerter.

Det vides endnu ikke helt præcis, hvor gruppen udsender deres syvende album, men "Ashes Of American Flags" forventes at ligge klar til februar eller marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA