x

Adele i studiet med Jack White

Adele i studiet med Jack White

Jack White og Adele skulle have været en tur i studiet sammen i august, men det blev aflyst, fordi den amerikanske musiker blev hyret til at indspille James Bond-temaet "Quantum Of Solace" sammen med Alicia Keys. Men nu kan Daily Star fortælle, at det alligevel lykkedes de to sangskrivere at finde sammen i London.

Til avisen siger Adele, at hun oprindelig mødte Jack White i Nashville, og efterfølgende hjalp han hende med at genindspille The Raconteurs-sangen "Many Shades Of Black" til bonusudgaven af hendes debutalbum "19". Hun fortæller, at det irriterede hende en del, at White blev nødt til at aflyse deres indspilningsaftale i august.

"Men det endte med, at vi lavede nogle ting i London. Han er en sjov fyr, og jeg vil gerne lave mere med ham".

Adele har tidligere udtalt, at materialet til hendes andet album er inspireret af sangene fra filmen "O Brother, Where Art Thou?", og at hun skal arbejde sammen med en kendt producer, uden at hun dog endnu har villet afsløre, hvem der er tale om. Det vides heller ikke endnu, hvorvidt materialet Adele skrev sammen med Jack White vil dukke op på det kommende album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA