x

Ryan Gosling lancerer nyt musikprojekt

Ryan Gosling lancerer nyt musikprojekt

Den amerikanske skuespiller Ryan Gosling har haft hovedrollen i film som "Lars And The Real Girl", "The Believer" og "Half Nelson, der skaffede ham en Oscar-nominering i 2006. Men i et interview med Pitchfork fortæller Gosling, at han de sidste to år har arbejdet seriøst på det musikalske projekt Dead Man's Bones sammen med vennen Zach Shields.

Sammen har de desuden oprettet pladeselskabet Werewolf Heart, der udover at udgive duoens debutplade "Never Let A Lack Of Talent Get You Down" også skal udgive den næste plade med Ima Robot; en gruppe, der indeholder de to danske medlemmer Filip Nikolic og Lars Vognstrup.

Som både bandnavnet og pladeselskabets navn indikerer, deler Gosling og Shields en fascination af monstre og spøgelser, hvilket også kan ses i en videooptagelse, bandet har lagt ud på YouTube. Her optræder duoen med sangen "In the Room Where You Sleep", hvor Gosling synger og spiller klaver, og Shields spiller trommer, mens et børnekor i Halloween-kostumer synger kor.

Koret består af elever fra skolen Silverlake Conservatory Of Music, der blandt andet er sponsoreret Flea fra Red Hot Chili Peppers, og Gosling fortæller, at koret har øvet og indspillet med dem hver søndag i en lang periode, og har været involveret i projektet fra starten.

Næste skridt for Dead Man's Bones er at tage projektet på landevejen, hvilket kan blive lidt besværligt, når ens tredje bandmedlem er et stort børnekor. Derfor planlægger duoen at bruge et nyt kor i hver by, de besøger, og i første omgang vil man kunne opleve det nye projekt til festivalen South By Southwest til marts.

Dead Man's Bones er lige nu ved at færdiggøre albummet, og skal desuden indspille videoer til alle pladens sange. Der arbejdes desuden på at få lavet en distributionsaftale, så albummet kan blive udsendt til juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA