x

Karl Bille sætter fokus på overgreb på nyt album

Karl Bille sætter fokus på overgreb på nyt album

Karl Bille er både kendt som sanger, sangskriver, skuespiller, multiinstrumentalist og meget mere, og nu er han på vej med et nyt album. Et album, der oven i købet sætter fokus på overgreb på menneskerettigheder - nærmere betegnet de såkaldte fænomener "eviction" og "landgrabbing". Fænomener, som kort fortalt går ud på, at skruppelløse pengemænd opkøber landområder, hvor de fattige bor og lever, med henblik på at jage de nuværende beboere ud af deres pauvre boliger, for at videresælge jorden med fortjeneste.

"Eviction" er blandt andet udbredt i Cambodia, hvortil Karl Bille to gange har været udsendt af organisationen LICADHO. Overgrebene på den fattige befolkning har gjort et stort indtryk på Karl Bille, der for at bearbejde indtrykkene har skrevet en række engelsksprogede sange, som han indspillede i Danmark og nu udsender på albummet "Love And Eviction". Albummet er allerede udsendt i Cambodia, og 30. marts kommer det så på gaden i Danmark.

Karl Bille debuterede i 2006 med albummet "Ungkarlens Klagesange", der, som titlen antydede, tematiserede ungkarlelivets glæder og genvordigheder, så man må sige, at Karl Bille tekstmæssigt har kommet nye boller på suppen på sit andet album.

Karl Bille er netop vendt tilbage til Danmark efter sit andet ophold i Cambodia, hvor han både har arbejdet for LICADHO og turneret rundt med sine sange.

Som skuespiller er Karl Bille især kendt fra "Anja og Victor"-filmene, og han har også været med i film som "Drengene Fra Sankt Petri", "Klinkevals" og "Bølle Bob og Smukke Sally".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA