x

Interview med Tindersticks

Interview med Tindersticks

”Vi har en nogenlunde fast sætliste, som vi blev glad for på vores turné i USA. Den, plus nogle ting, som folk ikke har hørt før; b-sider og covernumre, vil udgøre koncerterne. Bl.a. har vi et cover af Lee Hazelwood, som jeg er sikker på, ikke mange kender,” fortæller Dickon Hinchcliffe backstage inden aftenens udsolgte koncert i Vega, København, og han fortsætter:

”Vi nyder at være i Danmark og vi føler, at folk værdsætter vores musik og det vi gør, og sådan håber vi også, det bliver i aften. Men vi ved også, at det afhænger af os selv, publikum og stedet, og forhåbentlig er publikum mere højlydte end sidst - publikum tror de skal være stille til en Tindersticks-koncert, men der skal være noget interaktion, for at en aften kan lykkedes. Ingen andægtig stilhed mellem numrene tak,” smiler Hinchcliffe, der mener at publikum kan forvente sig en anderledes koncert, end sidst Tindersticks besøgte København:

”Sidst vi var her var det med orkester, og det var en sid-ned-koncert. Nu kommer vi med numre, som er mere elektriske, hvor hovedparten af numrene er fra den nye plade. Koncerten i aften vil være mere fri og improviseret, end man kan tillade sig, når man har orkester med. Det samme gør sig gældende for morgendagens koncert i Århus; der vil være lidt variation, men ellers vil koncerterne minde om hinanden,” slutter Hinchcliffe.

Koncerten i Ridehuset i Århus er endnu ikke udsolgt, og billetter kan skaffes via Billetnet.

Hvis du vil have en lille idé om, hvordan koncerten i morgen vil blive, kan du se anmeldelsen af aftenens koncert i København her på GAFFA.dk i morgen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA