x

Craig-G og Professor P til København

Craig-G og Professor P til København

En stor nyhed til hiphop-folket. Et af den amerikanske scenes helt store freestyle-rap-navne, Craig-G, optræder sammen med sin yngre, skandinaviske kollega, svenske Professor P, i Danmark. Det sker til arrangementet Freestyles Kings på Loppen på Christiania søndag den 12. oktober.

Craig-G er manden, der skrev alle battleteksterne imod Eminem i filmen 8-Mile. I slutningen af 80'erne var han tilknyttet den legendariske producer Marley Marl og Juice Crew-slænget, og lavede en række skelsættende soloplader. Sidst i 90'erne begyndte han at dukke op som undergrunds-MC og indflydelsesrig DJ i New York.

Professor P er Skandinaviens helt store stjernefrø, og smider punchlines på bordet, som ingen efter sigende kan stille noget op imod. Med sin lyse stemme, der leder tankerne hen på Eminem, har han taget hele Danmarks hiphop-miljø med storm efter sejren i den internationale MC-konkurrence MC's Fight Night 2002. Professor P er også pladeaktuel i Danmark, da han medvirker med nummeret "Genius At Work" på albummet MCs Fight Night All-Stars.

Forsalget til koncerten på Loppen er startet hos BadenBaden og Sex Beat Records i København, samt på www.billetnet.dk. Billetterne koster 100 kr. plus gebyr.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA