Nyhed

Juliette Lewis udsender nyt album

Sangerinden har droppet The Licks og arbejder nu sammen med bandet The New Romantiques

Den amerikanske skuespillerinde Juliette Lewis fik sit gennembrud i 1991 med filmen "Cape Fear" og har siden da medvirket i en lang række film. I 2004 sprang hun så ud som sangerinde sammen med bandet The Licks og albummet "...Like A Bolt Of Lightning", og efterfølgende kom yderligere to plader og diverse verdensturnéer. Nu er hun klar med album nummer fire, men denne gang uden The Licks.

Til NME fortæller Lewis, at hun har valgt at skifte musikere for at komme "tættere på sin egen musikalske rejse" og fortæller, at det nye band skal med hende på landevejen. I studiet har hun dog benyttet sig af en anden samarbejdspartner, nemlig Omar Rodriguez Lopez fra The Mars Volta. Om samarbejdet siger Lewis:

"Han har anderledes groove, når det kommer til rock 'n' roll, han får dig til at flytte dine hofter fra venstre til højre i stedet for at bobbe hovedet op og ned".

Lewis beskriver albummet som "himlen i en kedel med lava, der er ved at eksplodere" og siger desuden, at hun var begyndt at skifte så meget retning som musiker, at hun følte hun blev nødt til at prøve noget nyt. Derfor gik hun i studiet med Lopez og sammensatte så først bagefter et band, der skal med hende på turné.

Juliette Lewis forventes at udsende det kommende album "Terra Incognita" i løbet af foråret.

ANNONCE