x

Leighton Meester får pladekontrakt

Leighton Meester får pladekontrakt

23-årige Leighton Meester er bedst kendt for sin rolle som Blair Waldorf i tv-serien "Gossip Girl", men til efteråret springer hun ifølge Reuters ud som popstjerne, når hun udsender sit debutalbum. Albummet forventes at have en electropop-kant, og Meester er lige nu i gang med indspilningerne sammen med en flok erfarne producere.

Meester har blandt andet hyret Polow Da Don (Usher, Fergie) og Harvey Mason, Jr. (Justin Timberlake, Pink) til at hjælpe hende med det kommende album, og et af numrene er allerede blevet lækket, der kan give en indikation af, hvad man kan forvente sig. Det drejer sig om sangen "Birthday", der oprindeligt er lavet af duoen Awesome New Republic.

Men allerede sidste år blev der faktisk lækket et andet nummer, der formodentlig også dukker op på debutalbummet. Det drejer sig om en coverversion af Kim Carnes-hittet "Bette Davis Eyes", der var første indikation af, at Meester var i gang med at lave et album. Hun har tidligere sunget i filmen "Drive Thru" og tv-serien "Entourage", men med indspilningen af 80'er-hittet lægges der altså op til, at nu vil hun forsøge at skabe en musikkarriere.

Debutalbummet fra Leighton Meester forventes klart til efteråret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA