x

Slagsmålsklubben på dansk miniturné

Slagsmålsklubben på dansk miniturné

Det veletablerede synthpop-band Slagsmålsklubben er først nu begyndt at være kendte i det danske, hvor de ellers gang på gang har overrasket med deres energiske shows, der får sat dansefødderne i gang. Nu får danskerne en chance for at stifte ordentligt bekendtskab med de rablende svenskere, når Slagsmåslklubben tager på en miniturné rundt i landet i løbet af maj.

Slagsmålsklubben har tre udgivelser i bagkataloget og er roste for deres medrivende og vilde elektroniske tempo. Slagsbrødrene har flere gange tidligere spillet i det danske, og GAFFAs anmelder gav sidst det svenske band fire stjerner, da de gæstede Train i sidste måned:

"Det fremmødte publikum denne onsdag aften var kommet for at holde en fest, og selvom Slagsmålsklubben svingede i kvalitet, fik alle opfyldt sit ønske. Nogle fra publikum havde klogt medbragt både (formentlig aflagt) træningstøj og håndklæde, for en time i selskab med Slagsmålsklubben er både hæsblæsende og dödsbra - og skal garanteret få din puls i vejret".

De svedige aftener bliver suppleret med danserytmer fra det danske band Transmission Low, som har deres debutalbum "Trash Disco" ude den 8. juni. Albumtitlen antyder opvarmningsbandets energiske musikstilarter, der går fra diskorytmer over trash og punk. Aftenerne rundt i landet bliver dermed fyldt med hårdtpumpet og energisk musik, der sætter gang i danseskoene.  

Slagsmålsklubben og Transmission Low kan opleves på følgende spillesteder:

20. maj - Gimle, Roskilde
21. maj - Templet, Lyngby
22. maj - Train, Århus (Spot Festival-afterparty)
23. maj - Pumpehuset i København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA